Hotel The Harcourt

Verschillende reismogelijkheden

vanaf27p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Prima service
  • Midden in het centrum

Hotel The Harcourt

Comfortabel hotel, voormalig woonhuis van Ierse dichter en Nobelprijswinnaar George Bernard Shaw.

Ligging
Centraal gelegen op ca. 200 m van het park St. Stephens Green en op ca. 15 minuten van Grafton Street en Temple Bar.

Faciliteiten
Receptie, lift, ontbijtruimte, Italiaans restaurant en gezellige pub. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Bijzonderheden
- Parkeergarage in de omgeving ca. € 30 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Dublin in het kort

Dublin kunt u het best te voet verkennen: u volgt eenvoudigweg één van de wandelroutes. De Viking Walk voert u bijvoorbeeld door het middeleeuwse stadscentrum aan de oevers van de Liffey. Terwijl de Writers Trail getuigt van het literaire verleden van de stad, waar de bewoners - terecht - trots op zijn. Jonathan Swift, James Joyce, Samuel Beckett, Sean O'Casey, Bernard Shaw: stuk voor stuk geboren en getogen Dubliners.

Het beroemdste boek van Dublin werd echter in de 9e eeuw door Schotse monniken geschreven. Dit "Book of Kells" kunt u in het Trinity College bewonderen: elke dag wordt een bladzijde omgeslagen, 340 dagen lang. De grootste charme van Dublin zijn evenwel de Dubliners zelf. Dubliners zijn gastvrij en vertellen u graag waar u moet zijn voor een goed restaurant of in welke pub die avond Ierse volksmuziek wordt vertolkt. U bent er welkom, in de "singing pubs"!

Plattegrond

Toon legenda