Hotel The Academy Plaza

Verschillende reismogelijkheden

vanaf136p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers
  • Prima service

Hotel The Academy Plaza

Comfortabel hotel met een uitstekende ligging om de hoek van O'Connell Street.

Ligging
In het centrum direct om de hoek van O'Connell Street. De Uitgaanswijk Temple Bar en Trinity College liggen op ca. 15 minuten lopen.

Faciliteiten
Receptie, lounge, lift, bar en restaurant. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (304)
De sfeervolle en uitstekend ingerichte kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv, airconditioning, kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. De basickamers zijn iets kleiner dan de standaardkamers. Er zijn tevens familiekamers te reserveren voor 4 personen.

Bijzonderheden
- Geen parkeermogelijkheid bij het hotel.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Dublin in het kort

Dublin kunt u het best te voet verkennen: u volgt eenvoudigweg één van de wandelroutes. De Viking Walk voert u bijvoorbeeld door het middeleeuwse stadscentrum aan de oevers van de Liffey. Terwijl de Writers Trail getuigt van het literaire verleden van de stad, waar de bewoners - terecht - trots op zijn. Jonathan Swift, James Joyce, Samuel Beckett, Sean O'Casey, Bernard Shaw: stuk voor stuk geboren en getogen Dubliners.

Het beroemdste boek van Dublin werd echter in de 9e eeuw door Schotse monniken geschreven. Dit "Book of Kells" kunt u in het Trinity College bewonderen: elke dag wordt een bladzijde omgeslagen, 340 dagen lang. De grootste charme van Dublin zijn evenwel de Dubliners zelf. Dubliners zijn gastvrij en vertellen u graag waar u moet zijn voor een goed restaurant of in welke pub die avond Ierse volksmuziek wordt vertolkt. U bent er welkom, in de "singing pubs"!

Plattegrond

Toon legenda